Nagyszombat megye: A Galgóc és Bajmócska közötti út felújítása

Közzétett: 2024. 07 25.

A Nagyszombati Kerületi Önkormányzat befejezte a II/507-es út Galgóc és Bajmócska (Bojničky) közötti szakaszának korszerűsítését.

"Határidő előtt befejeztük a Galgóc és Bajmócska közötti útszakasz modernizálását. Ez az út szolgált kerülőútként, amikor zajlott  a leghosszabb megyei hídnak számító galgóci híd teljes felújítása. Már akkor jeleztük, hogy a munkálatok lezárulta után felelősségteljesen nekilátunk az út helyreállításának. A Vágon átívelő híd felújítása idején ezen az útszakaszon nagyon megnövekedett a forgalom. Munkánk eredményeképpen sikerült modernizálni ezt a nagyon frekventált 2,6 kilométeres útszakaszt. Nagyszombat megye a költségvetéséből 1,24 millió eurót fordított erre a célra" – mondta Jozef Viskupič, Nagyszombat megye elnöke.

A 2,6 kilométeres modernizált útszakaszt már új aszfaltszőnyeg borítja, valamint új vízelvezetők és védőkorlátok is vannak. Az elmúlt napokban a Nagyszombat  Megyei Közútkezelő és Karbantartó Vállalat új vízszintes forgalmi jelzésekkel is ellátta az utat.

Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW