Nagyszombat megye: Új diabetológiai rendelő

Közzétett: 2024. 04 02.

2024. április 2-tól, keddtől Nagyszombat megye az általa működtetett Egészséges megye (Zdravá župa) Kft. révén az anyagcserezavarra és az étkezési zavarokra specializálódó diabetológiai rendelőt üzemeltet. A rendelő az említett intézmény Študentská utca 16-os szám alatt működő egészségügyi központjában működik majd.

A páciensek a rendelési idő alatt telefonon vagy e-mailben kérhetnek időpontot a háziorvos által kiállított ajánlás, beutaló alapján. Azokat vizsgálják ki, akiknél fennáll a cukorbetegség gyanúja, vagy pedig már diagnosztizálták azt, valamint nincsenek nyilvántartásban más diabetológiával, anyagcserezavarokkal és étkezési zavarokkal foglalkozó szakorvosnál. A rendelési idő a https://bit.ly/zdravazupadiabetologia linken található meg.

A rendelő elsősorban a cukorbetegség szindrómával, továbbá az 1-es és 2-es típusú cukorbetegséggel küzdőkkel, valamint az állapotos cukorbetegekkel foglalkozik majd. Emellett a diétázással és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadást nyújt, valamint a diabetológiai eszközökkel és gyógyszerekkel kapcsolatos felvilágítást is ad.

Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW