Nagyszombat megyét ismét jelölték a legvonzóbb munkáltató elismerésre

Közzétett: 2023. 11 02.

Nagyszombat megyét ismét besorolták azon munkáltatók szűkebb csoportjába, amelyek Az év legattraktívabb munkáltatója címért versenyeznek. A rangos verseny szervezője a Profesia portál. Az állam- és közigazgatási kategóriában összesen 22 munkáltató jutott be a verseny fináléjába az egész országból, köztük három megye is. A legutóbbi két versenyen megyénk a 2. helyen végzett. Az a cél, hogy az eddigi helyezést megőrizzük, esetleg egy hellyel előrébb lépjünk, és megyénk a dobogó legfelső fokán végezzen. A győztesről a nyilvánosság dönt a 2023 végéig tartó online szavazáson, amelybe  a www.najzamestnavatel.sk honlapon lehet bekapcsolódni.

"A nagy presztízsű versenyben elért korábbi eredményeink azt tanusítják, hogy Nagyszombat megye stabil és megbízható partner a munkaerőpiacon a foglalkoztatást tekintve. Vonzó és teljes értékű munkahelyeket teremt, és ennek köszönhetően folyamatosan javul a nyújtott szolgáltatások minősége is. A megyében az Együtt alakítjuk a megyét jelszó jegyében dolgozunk, ami nem sikerülhetne anélkül, ha itt, nálunk nem lenne jó közösség és jó munkahelyi légkör. Folyamatosan azt tartjuk szem előtt, hogy a megyei hivatal alkalmozottai jól érezzék magukat, és lehetőséget biztosítsunk nekik a szakmai előrelépéshez is. Arra törekszünk, hogy a fiatal tehetségeket a régióban tartsuk, ezért az egyetemek hallgatóinak már második éve felkínáljuk a trainee program lehetőségét. Ennek eredményeképpen már sikerült is új kollégákat szereznünk. Bátor céljaink vannak számos területen, ennek megfelelően érdekes és vonzó állásokat kínálunk. Bízom abban, hogy törekvéseink gyümölcse lesz, hogy idén is legalább annyira sikeresek leszünk ebben a versenyben mint tavaly. Szavazni egészen december végéig lehet ránk a www.najzamestnavatel.sk honlapon" – mondta Jozef Viskupič, Nagyszombat megye elnöke.

Nagyszombat megye érdekes munkalehetőségeket kínál, saját alkalmazottainak pedig kedvező munkakörülményeket, beleértve a rendszeres értékelést és az ösztönző jutalmazást is. A hivatalban már régóta működik az ún. onboarding folyamat, aminek köszönhetően az új alkalmazottak hatékonyabban képesek beilleszkedni a csapatba és a munkafolyamatokba. Az egyetemisták is értékes szakmai tapasztalatokat szerezhetnek a már második éve futó, Fiatalok a hivatalban elnevezésű gyakornoki és mentorprogram keretében.

A megye tevékenyen bekapcsolódik a kerület komplex fejlesztésébe. A megye lakosainak szerteágazó tevékenységek támogatásával és megvalósításával minőségi szolgáltatások széles skáláját biztosítja. A megyei hivatal munkatársai hangolják össze a megyei fenntartású szervezetek – középiskolák, gimnáziumok, kulturális intézmények, szociális otthonok, regionális közútkezelő kirendeltségei – tevékenységét. A megye égisze alatt működik például a TalentCentrum, amely hetedikes, nyolcadikos és kilencedikes tanulóknak nyújt egyéni vagy csoportos tanácsadást, a kreatív ipart támogató Nagyszombati Kreatív Központ, a Nagyszombat megyei Idegenforgalmi Szervezet, továbbá az egészségügyi ellátást biztosító Egészséges megye.

Nagyszombat megye az álláslehetőségeket saját honlapján, a Linkedln professzionális szakmai közösségi oldalon lévő profilján, valamint a Služby zamestnanosti és a Profesia.sk portálokon teszi közzé.

Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW