Bemutatjuk az ONLINE NAGYSZOMBAT MEGYÉVEL szolgáltatást

Közzétett: 2024. 02 02.

Nagyszombat megye folytatja a törődést a lakosság tájékoztatásának javításával.

A szlovákiai megyék közül Nagyszombat megye elsőként alkalmazta tavaly a hangszintézis technológiát, szlovák és magyar nyelven egyaránt. Ez egy szöveg fordítása és átalakítása beszéddé, amely lehetővé teszi az egészségügyileg hátrányos helyzetű lakosoknak az információhoz való multimodális hozzáférést. Lehetőséget nyújt arra is, hogy bővítsük az információkhoz való hozzáférési lehetőségeket, emellett pedig időt takarítanak meg azok, akik szívesebben hallgatják a megye aktuális híreit mint olvassák azokat.

Nagyszombat megye a napokban egy újdonságot vezetett be ONLINE NAGYSZOMBAT MEGYÉVEL elnevezéssel, amely az ún. push notifikációk segítségével működik, és a www.trnavskazupa.sk honlapon érhető el.

Ez azt jelenti, hogy minden érdeklődő gyorsan értesülhet a megyéből érkező hírekről notifikációkon, értesítéseken keresztül (az Aktualitások rovatban megjelent minden sajtóhírről). A megye ezzel gyorsabbá tette az  információkhoz való hozzáférést. A felhasználók Android operációs rendszert futtató mobileszközökön, valamint laptopok webböngészőiben ingyenesen aktiválhatják az ONLINE NAGYSZOMBAT MEGYÉVEL szolgáltatást.

A szolgáltatás az alábbi módon indítható el:

1. A www.trnavskazupa.sk weboldal megnyitása után kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található piros harangra.

2. Erősítse meg döntését az Elkezdem gombra kattintva.

A fogadott értesítések beállításakor a felhasználónak ki kell kapcsolnia az értesítés blokkolását, amennyiben az be van állítva.

Az iOS operációs rendszerrel működő készülékek felhasználói számára Nagyszombat megye a közeljövőben szintén elindítja a friss hírek eljuttatását.

Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW