Az év ökológiai cselekedete 2023

Közzétett: 2024. 02 27.

Az év ökológiai cselekedete 2023 elnevezésű versenybe az érdeklődők 2024. február 29-ig, csütörtökig küldhetik be projektjeiket és tevékenységeiket.

A pályázatba magánszemélyek, óvodák, alap-  és középiskolák kollektívái, önkormányzatok vagy szervezetek kapcsolódhatnak be. Ökológiai tettnek számítanak az olyan tevékenységek mint a városok és községek kataszterében lévő illegális szemétlerakatok dokumentálása és felszámolása, az iskolák szelektív hulladékgyűjtésének bevezetése, zöldítés, értékes biotópok mentése vagy dokumentálása, megújuló energiaforrások felhasználása, ifjúságnevelés a környezetvédelem területén, továbbá környezetvédelmi témájú versenyek szervezése. A versenybe a 2023-ban befejezett projekteket lehet benevezni. A legjobbakat a megye pénzjutalomban részesíti. Az első helyezett 1500, a második 1000, a harmadik pedig 700 euróval gazdagodik.

A javaslatokat postai úton kell eljuttatni a Nagyszombat Megyei Hivatalba, amelynek címe Starohájska 10, Nagyszombat, vagy pedig elektronikus űrlap kitöltésével lehet pályázni.

Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW