Zapoj sa do kvízu o udržateľnej mobilite a zaži atmosféru udržateľného Aspernu

Publikované: 05.09.2024/ Aktualizované: 06.09.2024

Začal sa nový školsky rok 2024/2025 a s ním prišiel tradičný nárast intenzity dopravy. V rámci projektu Clean Mobility sme pripravili pre študentov župných stredných škôl jedinečnú súťaž zameranú na zvyšovanie povedomia o udržateľnej mobilite pod názvom „ZAŽI ATMOSFÉRU ASPERNU“.

Študenti, nenechajte si ujsť túto príležitosť a zapojte sa do nášho vedomostno-zábavného kvízu o udržateľnej mobilite. Stačí naskenovať QR kód z nášho informačného letáku, alebo kliknúť na link Survio® | Kvíz - udržateľná mobilita. Súťažíte ako triedne tímy tvorené zo študentov stredných škôl v našom kraji a hlavnú výhru získa celá trieda. Víťazná trieda sa dňa 10. októbra 2024 zúčastní na zážitkovom výlete do udržateľnej časti Viedne – Seestadt Aspern aj s prehliadkou a odborným výkladom.

Pre študentov stredných škôl je transport a mobilita kľúčovým faktorom pri ich osobnom rozvoji. Práve oni najčastejšie využívajú možnosti udržateľnej dopravy. Práve preto sme sa rozhodli, že im ukážeme, ako vyzerá udržateľnosť v praxi.

Študenti, nezmeškajte túto šancu, pridajte sa a ukážte všetkým, že UDRŽATEĽNOSŤ JE BUDÚCNOSŤ.

Podobné

Prečítajte si tiež

Prejsť na odber noviniek
Boli tieto informácie pre vás užitočné?
ÁnoNie
Send this to a friend
Trnavský samosprávny kraj

FREE
VIEW